Gastenboek - Karper Idee

Gastenboek


We stellen het zeer op prijs als je een berichtje achterlaat in ons gastenboek. We publiceren alleen je naam en het bericht. Voor vragen verwijzen we je graag door naar het contactformulier.

Schrijf een gastenboekbericht

 
 
 
 
 
 
* = verplicht veld.
Je e-mail adres (optioneel) wordt niet gepubliceerd.
Het bericht is pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben, we houden het recht om berichten niet te publiceren.
15 berichten.
Ton V erschueren schreef op 29 augustus 2018:
Hoi Johan, beter laat dan nooit zal ik maar zeggen. Ik heb de Combipen op Sint Maarten uitgeprobeerd en er dus mee gevist. Het is een solide uitgevoerde pen en de beetregistratie is gevoelig, niet nerveus en niet sloom. Heb er in 1 sessie 113 talipias mee gevangen dus ik kan wel zeggen dat ik voldoende de werking van de pen heb mogen registreren. Bedankt dat ik dit heb mogen uitproberen, en zal zeker de komende tijd op Sint Maarten er mee gaan vissen omdat ik er ga werken voor langere tijd. Zal tzt nog eens wat fotootjes doorsturen van het vissen op Sint Maarten met de Combipen. Ga vooral door met jullie innoverende site. Hier kunnen veel mensen hun voordeel/kennis mee opdoen. Klasse hoor. Groeten Ton.
Admin-antwoord door: Johan
Hoi Ton, wat leuk dat je hier jouw ervaringen over de Combipen deelt. En nog leuker is dat je er wel heel veel tilapias mee hebt gevangen. Dat bewijst wel dat het een stevig pennetje is. Wat goed dat je op Sint Maarten gaat werken, en vissen natuurlijk. We zijn zeker benieuwd naar de vangsten. Bedankt voor de complimenten en we wensen je veel geluk en een goede vangst toe op Sint Maarten! Groeten, Johan
Raymon schreef op 5 juli 2018:
Op jullie site terechtgekomen na een ontmoeting a/d water gisteravond. Toevalig blijken we bijna bij elkaar om de hoek te wonen. Zelf ben ik meer dan 30 jaar karpervisser, maar de laatste 15 jaar heeft de nadruk van m'n visserij toch meer bij de roofvis gelegen. Het leukste van de visserij vind ik uiteindelijk het buiten zijn, de verwondering en bedenken van oplossingen om de vissen te vangen.
Admin-antwoord door: Walter
Hoi Raymon, Bedankt voor je bericht. Ik kom zelden iemand aan de waterkant tegen die spontaan begint over een Jack Hilton 4 haak 😉 Overigens, ik heb nog een stapeltje liggen voor in het museum. Op deze site kun je alles lezen over de verticale boltrig, die ik gisteravond voor peildoeleinden aan m'n hengel had hangen. Erg effectief systeem en bovendien leuk om mee te vissen. Succes met je visserij en wellicht tot ziens aan de waterkant!
Marcel Outhuijse schreef op 28 februari 2018:
Na 35 jaar weer begonnen met karpervissen. Uiteraard heel veel sites gezien. Door de commercie zie je door de bomen het bos niet meer. Deze site is een verademing. Bedankt voor de vele nuttige tips en ga zo lekker door.
Admin-antwoord door: Johan
Bedankt voor je compliment, erg leuk om te horen. Veel succes met het oppakken van je oude hobby!
Hans den Biggelaar schreef op 28 december 2017:
Veel op karper gevist in de jaren zeventig toen het nog pionieren was. In die tijd Rini en Bram Groothuis leren kennen maar ook Jan Junge, Fred Musler, Ad van de Sande en Arthur van Helvert. Namen die de huidige generatie waarschijnlijk niet kent. Mooie tijd, ik heb niets met de moderne karpervisserij trouwens.
Admin-antwoord door: Johan
Hoi Hans, dat waren inderdaad mooie tijden en ik ben blij daar een stukje van meegemaakt te hebben. Veel aspecten van de tegenwoordige karpervisserij hebben niets meer te maken met hoe het ooit begonnen is. De kunst is je draai te vinden en het leuk te houden. Sfeer en het onbekende vind ik belangrijk, net als vroeger eigenlijk. Rini Groothuis kan dat nog steeds als geen ander verwoorden. Groeten Walter
Quirinus Graafmans schreef op 2 september 2017:
Bij stom toeval kwam ik op jullie site terecht. Ik heb zo wat rond zitten snuffelen en ik moet jullie nageven wat een mooie site. Echt een aanrader.
Admin-antwoord door: Johan
Kijk, dat horen we graag. Bedankt!

Innovatief en creatief platform voor de karpervisser