Disclaimer - Karper Idee

Disclaimer

 

De ideeën en creaties zoals vermeld op karperidee.nl zijn het intellectueel eigendom van Karper Idee, voor zover niet aangeleverd door derden. Deze ideeën en creaties mogen gebruikt worden voor persoonlijke doeleinden mits die niet van commerciële aard zijn.

Het is commerciële instellingen (zoals fabrikanten en hengelsportwinkeliers) niet toegestaan om door Karper Idee ontwikkelde ideeën of producten zoals gepresenteerd op karperidee.nl in eigen beheer en zonder samenspraak met Karper Idee commercieel uit te baten. Echter wij nodigen derde partijen die interesse hebben in de getoonde creaties uit om contact op te nemen met Karper Idee zodat in onderling overleg nadere afspraken kunnen worden gemaakt.

De intellectuele eigendommen van Karper Idee zijn geregistreerd bij het BOIP (Benelux Office of Intellectual Property) / BBIE (Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom).

De content is door Karper Idee met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, Karper Idee aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

Het gebruik van op karperidee.nl gepresenteerde ideeën en creaties is op eigen risico.

Karper Idee is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.

Door deze site te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Innovatief en creatief platform voor de karpervisser