Interessante links en handige programma's - Karper Idee

Interessante links en handige programma’s

 

Links naar interessante sites en documenten van andere partijen:
Handige programma’s voor op je mobiele telefoon
  • Visplanner (Sportvisserij Nederland). Waar mag je (niet) vissen? Rechtsgeldig als vervanging van het boekwerk ‘gezamenlijke lijst van viswater‘. Altijd installeren, scheelt een fysieke boek in je vistas en voorkomt een onnodige bekeuring.
  • Buienradar. Regen, onweer, temperatuur, windrichting, zon, uv, bewolking, muggen en motregen in één programma.
  • Whistle Camera. Door middel van het herkennen van een fluitend geluid maakt je telefoon een foto. Handig als je net die mooie vis hebt gevangen maar er geen fotograaf in de buurt is. Wel een fluitje meenemen als je niet goed kan fluiten.
  • Timer Camera (Three Starfish). Dit programma biedt bijzonder veel mogelijkheden voor de ingebouwde camera in je mobiele telefoon. Het heeft bijvoorbeeld een instelbare timer en burst. Met dit programma kan je dus na x seconden, y foto’s, met een interval van z seconden maken. Heel handig, en volgens ons de beste manier om (heel) goede foto’s van jezelf met vis te maken zonder hulp. Je maakt in wezen een filmpje van y·z seconden, alleen dan bestaande uit y foto’s. En dit alles op volledige resolutie. Dus niet alleen geschikt voor (mobiele) beeldschermen en monitoren, maar ook voor die fraaie afdruk op A3 voor aan de muur.

Publicatiedatum 01-02-2015 / laatste update 17-10-2020

Innovatief en creatief platform voor de karpervisser