Gastenboek - Karper Idee

Gastenboek


We stellen het zeer op prijs als je een berichtje achterlaat in ons gastenboek. We publiceren alleen je naam en het bericht. Voor vragen verwijzen we je graag door naar het contactformulier.

Schrijf een gastenboekbericht

 
 
 
 
 
 
* = verplicht veld.
Je e-mail adres (optioneel) wordt niet gepubliceerd.
Het bericht is pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben, we houden het recht om berichten niet te publiceren.
22 berichten.
Olaf heeft geschreven op 6 november 2016:
Dag heren, erg boeiende site met artikelen die er echt aan toe doen en waar je wat aan hebt en van leert. Succes verder! Groet Olaf
Beheerdersantwoord van: Johan
Bedankt voor je compliment!
Adrian heeft geschreven op 18 oktober 2016:
Goed geschreven artikel over de vissterfte in de Zandwiel. Ik hoop dat er iets aan gedaan wordt.
Beheerdersantwoord van: Johan
Bedankt, hopelijk wordt deze mooie wiel z.s.m. in oude glorie hersteld!
Harry Nummerdor heeft geschreven op 23 september 2016:
10 jaar geleden heb ik deze mogelijkheden ook overwogen en heb de zigzag strip uiteindelijk voorang gegeven. Uiteraard is het idee nu compleet uitgewerkt en het ziet er perfect uit, mijn complimenten daarvoor. Dit is nu een systeem dat nooit op de plank moet belanden en volgens mijn inschatting zijn de productiekosten niet zo extreem hoog als mijn stalen werpgewichten met de zigzag strip. Het thuis zelf maken is niet zo simpel voor de gemiddelde karpervisser omdat het best wel complex is. Graag zou ik mee willen denken om dit te vereenvoudigen.
Beheerdersantwoord van: Johan
Bedankt voor je compliment over de MTL's. Een reactie is naar je toegestuurd.
Jos Verstraten heeft geschreven op 22 september 2016:
Heb vele artikelen in één keer uitgelezen. Vooral de inleiding over het freeline gebeuren vond ik waardevol. Mijn waardering voor deze site!
Beheerdersantwoord van: Johan
Bedankt!
Ton Verschueren heeft geschreven op 11 september 2016:
Deze website herbergt een bron van kennis en ervaring en innovatieve ontwikkelingen zoals de powerpen ideaal voor stromend water en winderig weer. Het leuke is dat de broers ook duidelijk uitleggen hoe je het allemaal kan maken met zo voordelig maar wel goed materiaal . Ikzelf heb de powerpengewichtjes ook gemaakt en de drijvers voor de verticale boltrig zijn in de maak . De systemen werken gewoonweg goed en biedt je de mogelijkheden om karpers te belagen/vangen , waar dat op de conventionele manieren niet mogelijk is ofwel niet optimaal. Binnenkort ga ik de MTL gewichten ook maken voor eigen gebruik. Daar het component een veelzijdig doel heeft niet wegzakkend in de modder en een optimaal weerstand vermogen voor een perfecte inhaking. Deze mannen zijn niet gek en hebben een grote kennis hierover. Ik zou zeggen doe je voordeel ermee op, ik ben in ieder geval verkocht. Mooie site, goede onderbouwde artikelen met een historie en toekomst . Ik blijf jullie beslist volgen omdat ik/men hiervan heel wat kunnen leren. Complimenten voor de duidelijk site. Misschien moeten jullie de produkten/middelen op de markt brengen, ik denk dat het zeer zeker baanbrekend zal zijn in de huidige gedachtengang wat betreft het karpervissen maar de systemen zijn ook toe te passen voor andere visserij.
Beheerdersantwoord van: Johan
Bedankt voor je uitgebreide bericht, dat geeft energie!

Innovatief en creatief platform voor de karpervisser