Gastenboek - Karper Idee

Gastenboek


We stellen het zeer op prijs als je een berichtje achterlaat in ons gastenboek. We publiceren alleen je naam en het bericht. Voor vragen verwijzen we je graag door naar het contactformulier.

Schrijf een gastenboekbericht

 
 
 
 
 
 
* = verplicht veld.
Je e-mail adres (optioneel) wordt niet gepubliceerd.
Het bericht is pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben, we houden het recht om berichten niet te publiceren.
38 berichten.
Ton Verschueren schreef op 11 september 2016
Deze website herbergt een bron van kennis en ervaring en innovatieve ontwikkelingen zoals de powerpen ideaal voor stromend water en winderig weer. Het leuke is dat de broers ook duidelijk uitleggen hoe je het allemaal kan maken met zo voordelig maar wel goed materiaal . Ikzelf heb de powerpengewichtjes ook gemaakt en de drijvers voor de verticale boltrig zijn in de maak . De systemen werken gewoonweg goed en biedt je de mogelijkheden om karpers te belagen/vangen , waar dat op de conventionele manieren niet mogelijk is ofwel niet optimaal. Binnenkort ga ik de MTL gewichten ook maken voor eigen gebruik. Daar het component een veelzijdig doel heeft niet wegzakkend in de modder en een optimaal weerstand vermogen voor een perfecte inhaking. Deze mannen zijn niet gek en hebben een grote kennis hierover. Ik zou zeggen doe je voordeel ermee op, ik ben in ieder geval verkocht. Mooie site, goede onderbouwde artikelen met een historie en toekomst . Ik blijf jullie beslist volgen omdat ik/men hiervan heel wat kunnen leren. Complimenten voor de duidelijk site. Misschien moeten jullie de produkten/middelen op de markt brengen, ik denk dat het zeer zeker baanbrekend zal zijn in de huidige gedachtengang wat betreft het karpervissen maar de systemen zijn ook toe te passen voor andere visserij.
Beheerdersantwoord van: Johan
Bedankt voor je uitgebreide bericht, dat geeft energie!
Mike Stoop schreef op 31 augustus 2016
Hoi Johan, sprak je vanmiddag aan de waterkant. Heb je website gevonden en mag zeggen dat het er heel goed uit ziet, complimentjes!!! Groetjes Mike Stoop
Beheerdersantwoord van: Johan
Bedankt!
Kevin schreef op 6 augustus 2016
Ziet er mooi uit met interessante artikelen.
Beheerdersantwoord van: Johan
Bedankt!

Innovatief en creatief platform voor de karpervisser